Windows 8 fejlesztői termékbejelentő konferencia

szept. 27

Written by:
2012.09.27. 10:09  RssIcon

2012 október 10-én rendezik meg az eddigi legnagyobb Windows 8 fejlesztői konferenciát, ahol igyekeznek minden érdekes témát bemutatni. Lesz DirectX játékfejlesztés, lesz webes fejlesztőknek szóló JavaScriptes Windows 8 alkalmazásépítés és természetesen nem feledkeznek meg a régi jól bevált C#-os fejlesztésről se.

A rendezvény ingyenes és ráadásul minden résztvevő kap egy példányt az új magyar nyelvű Windows 8 fejlesztői könyvünkből is.

A Windows 8 óriási vállalkozás a Microsoft részéről: olyan operációs rendszer készült, ami egyaránt megfelel a vállalati és az otthoni felhasználás igényeinek. Használható táblagépek érintőkijelzőjén valamint egérrel és billentyűzettel is. Képes futtatni a korábbi x86-os és a modern alkalmazásokat is.

A Windows 8 és vele együtt a Windows Áruház új lehetőséget nyit a fejlesztők számára. Az elkészített alkalmazások a Windows Áruház segítségével a világ összes számítógépére eljuthatnak. Az új tipusú alkalmazások elkészítéséhez a meglévő .NET, JavaScript, DirectX-hez képest új ismeretekre is szükség van. Hazai szakértőkből álló előadócsapatunkkal ezeket az amúgy könnyen elsajátítható extra témákat mutatja be a nap folyamán és szemléltetjük a fejlesztői platform előnyeit.

 

Regisztráció és további információ: https://devportal.hu/windowsnap/

 

Időpont: 2012. október 10., szerda, 9:00-16:30 (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: Lurdy Ház, Palace mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

 

Igény esetén ingyenes buszjáratot indítunk a rendezvény helyszínére, amelyről később adunk tájékoztatást!